ewimed Switzerland AG er fusioneret med Nufer Medical AG pr. 01.01.2024

Styrken fra to virksomheder forenes!

Vi er glade for at kunne meddele, at Nufer Medical AG, en førende schweizisk producent og handelspartner inden for medicinsk teknologi og biomedicinsk testudstyr, er blevet juridisk overtaget af ewimed Switzerland AG pr. 1. januar 2024. ewimed er med sine lokationer i Tyskland, Schweiz, Østrig, Sverige, Danmark og Ungarn en af Europas største udbydere af drænageprodukter til behandling af pleuraeffusioner og ascites.

For at forblive konkurrencedygtig og innovativ i det stærkt regulerede miljø for medicinsk teknologi har Egon Wiest, eneejer af Nufer Medical AG siden 2014 og medejer af ewimed-koncernen og dens svenske datterselskab Ankron Holding AB, besluttet at kombinere styrkerne i de to virksomheder Nufer Medical AG og ewimed Switzerland AG.

 

ewimed Switzerland AG fusionerer – nyt hovedkvarter i Bern

Vi vil gerne understrege, at det nye selskab handler under navnet ewimed Switzerland AG og har flyttet sit hovedkvarter fra Neuhausen am Rheinfall til Bern.

For alle kunder og forretningspartnere har intet ændret sig ud over firmanavn og adresse. Kontaktpersonerne for begge virksomheder er forblevet de samme, da alle medarbejdere er blevet ansat og er i direkte kontakt med kunderne som sædvanligt.

Renate Marti (ewimed Switzerland AG) og Daniel Urfer (Nufer Medical AG) deler ledelsen af det nye ewimed Switzerland AG og vil fortsætte med at opbygge salgsaktiviteter i Schweiz sammen.

 

ewimed Switzerland AG fusionerer – service forbliver på højeste niveau

På serviceområdet vil ewimed Switzerland AG naturligvis fortsætte med at operere på højeste niveau, og det nye team ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen i en ånd af tillid.