Produkt- og procedureinformation

Behandler du en patient med recidiverende pleuraeffusion eller ascites? Overvejer eller ønsker du at anlægge et permanent kateter? Her finder du information om vores indikationer, procedurer, service og produkter.

Produkt- og procedureinformation

Er du læge, der behandler patienter med recidiverende pleuraeffusion eller ascites? Ønsker du at anlægge et permanent kateter? Her finder du information om vores procedurer, vores service og vores produkter.


Her finder du information om de procedurer, som vi har udviklet specielt til dig som sundhedspersonale. Anlæggelsen af et permanent drainova® kateter beskrives trin for trin. Vi har også procedurer til behandling af patienter med recidiverende pleuraeffusion og ascites.

Overvejer du at anlægge et permanent kateter til drænage af pleuravæske eller acsites? Her vil du kunne se vores forskellige typer katetre og drænageprodukter.

Har du patienter med recidiverende, refraktær pleuraeffusion? Internationale retningslinjer anbefaler brug af permanente katetre som behandlingsmetode. Det sparer indlæggelsesdage, personaleressoucer og bidrager til forbedring af patienternes livskvalitet. Se vores video herover og få flere oplysninger. Kontakt os hvis du gerne vil vide mere

Har du nogen spørgsmål?

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål