Sygeplejepersonale på hospitaler

Har du patienter med recidiverende pleuraeffusion og ascites på din hospitalsafdeling? Hvis det er tilfældet, er det sandsynligt, at du bruger vores permanente indlagte katetre til  langtidsdrænage. Her finder du anbefalinger for procedure og oplysninger om produkter

Sygeplejepersonale på hospitaler

Har du patienter med recidiverende pleuraeffusion og ascites på din hospitalsafdeling? Hvis det er tilfældet, er det sandsynligt, at du bruger vores permanent indlagte katetre til intermitterende langtidsdrænage. Så kan du her finde nogle anbefalinger for procedurer og oplysninger om produkter.


Arbejder du på et hospital, der behandler patienter med tilbagevendende pleuravæske eller eller ascites? Så bruger I måske et permanent kateter? Her finder du nogle anbefalinger, der kan hjælpe dig ift. behandlingen.

Arbejder du på et hospital der behandler patienter med tilbagevendende pleuravæske eller ascites? Så anvender I måske idag permanet kateter? Her finder du nogle anbefalinger, der kan hjælpe dig ift. behandlingen.

Har du patienter med tilbagevendende pleuraæske? Internationale retningslinjer anbefaler brug af permanent kateter som “førstelinjebehandling”. Det nedsætter indlæggelsesdage og forbedrer patientens livskvalitet. Se vores video for flere oplysninger. Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere.

Har du nogen spørgsmål?

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål