Patienter og pårørende

Lider du eller en af dine nærmeste af pleuraeffusion eller ascites (væske i lungerne eller bughulen)? Vil du gerne vide mere om, hvordan væsken dræneres, så man opretholder livskvaliteten og reducerer hospitalsindlæggelser?

Patienter og pårørende

Lider du eller en af dine pårørende af tilbagevendede væske i lunge eller bughule (Pleura eller ascites)?

Vil du gerne vide mere om hvad et permanent dræn kan gøre for dig, så du oplever en større livskvalitet og mindsker hospitalsindlæggelserne?


Vil du gerne vide hvorfor du tilbydes et permanent kateter til tømning af væske i lunger eller bughule (pleura eller ascites)? Hvordan tømningen foregår, når lægen har anlagt et permanet kateter? Hvad det har af betydning for dig? Du kan læse om alle fordelene ved permanent kateter her.

Hvad er tilbagevendende væske i lunger eller bughule (pleura / ascites)? Hvad forårsager væsken og hvordan kan man behandle det? Find mere information her.

Vi er specialister inden for drænage af væske i lunger og bughule (pleura og acsites). Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til drænage i eget hjem. Find mere information omkring vores produktsortiment og muligheder her.

Hvad sker der når du har fået anlagt et permanent kateter? Hvem hjælper dig derhjemme med at få tømt væsken ud? Hvem ordner din forbinding? Hvem sørger for at du har de rette produkter? Find mere information her.