Mit produkt

Vores drænagesæt gør det let for patienter, der lider af tilbagevendende pleuravæske eller ascites at tømme væsken hjemme. Det er sikkert og bekvemt, og der er ingen grund til hospitalsindlæggelse.Du tilslutter blot drænagesættet til det implanterede kateter og fjerner det derefter igen umiddelbart efter drænagen. Dette øger patientens livskvalitet og giver maksimal bevægelsesfrihed.

Mit produkt

Vores drænagesæt gør det let for patienter, der lider af tilbagevendende pleuravæske eller ascites at tømme væsken hjemme. Det er sikkert og bekvemt, og der er ingen grund til hospitalsindlæggelse.

Du tilslutter blot drænagesættet til det implanterede kateter og fjerner det derefter igen umiddelbart efter drænagen. Dette øger patientens livskvalitet og giver maksimal bevægelsesfrihed.


Vælg dit produkt for at få mere at vide

Lægen vil anbefale det mest velegnede drænagesæt afhængigt af typen og mængden af væske, du skal have tømt. På alle vores produkter er det let at se hvor meget, du har tømt.

Her kan du finde flere oplysninger om vores drænagesæt til hjemmebrug.

Vores personale vil undervise dig, dit familiemedlem eller hjemmeplejeren i at bruge produkterne. Der står flere oplysninger under ewimed service.

Du kan finde en kort vejledning i drænage i vores brochure Patient- og drænageoplysninger.

Har du nogen spørgsmål?

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål