Uddannelse


For os er det patienten, der er i fokus. Vi ønsker derfor at hjælpe dig med at tage dig af patienten på den bedst mulige måde. Vi lægger derfor stor vægt på et højt serviceniveau, som garant for en professionel og fuldstændig oplæring i drænage.

Når du som patient skal udskrives fra hospitalet, vil en af vores medarbejdere kontakte dig, hvis vi er blevet informeret af hospitalet. Ellers er du velkommen til at kontakte os, og vi vil arrangere et tidspunkt til undervisning.

Vores team vil trin for trin gennemgå med dig, hvordan du foretager drænage af pleuravæske og ascites med et permanent indlagt kateter. Vi forklarer omhyggeligt hvordan og hvornår, forbinding skal skiftes. Vores personale vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, og hjælpe dig med at bestille drænagematerialer. Informationsmaterialet omfatter instruktioner i drænage, der viser de forskellige trin i drænageprocessen. Men der er også skriftlige oplysninger om, hvordan forbinding skiftes. Drænageinstruktioner og andre vigtige oplysninger kan også downloades fra vores side Downloads.

Hvis du har yderligere spørgsmål, vil vores personale med fornøjelse besvare dem personligt under undervisningen. Vi står til rådighed for dig selv efter undervisningen.

Har du nogen spørgsmål?

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål