Uddannelse


For os er det patienten, der er i fokus. Vi ønsker derfor at hjælpe dig med at tage dig af patienten på den bedst mulige måde. Vi lægger derfor stor vægt på et højt serviceniveau, som garant for en professionel og fuldstændig oplæring i drænage.

Du får en patient med et permanent indlagt kateter til intermitterende langtidsdrænage af pleuravæske og ascites på afdelingen. Der er derefter meget at overveje omkring tømning af væsken og udskrivelse af patienten. Kontakt os, og vi vil hjælpe dig!

Vores team vil trin for trin gennemgå med dig, hvordan du foretager drænage. Vi forklarer omhyggeligt hvordan og hvornår, bandagerne skal skiftes. Vores personale vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, og hjælpe dig med at bestille drænagematerialer. Informationsmaterialet omfatter instruktioner i drænage, der viser de forskellige trin i drænageprocessen. Men der er også skriftlige oplysninger om, hvordan bandager skiftes. Drænageinstruktioner og andre vigtige oplysninger kan også downloades fra vores side Downloads.

Hvis du har yderligere spørgsmål, vil vores personale med fornøjelse besvare dem personligt under undervisningen. Vi står til rådighed for dig selv efter undervisningen.

Vi hjælper selvfølgelig også med at undervise hjemmeplejen, patienten eller slægtningene, når du ønsker at udskrive patienten.

Har du nogen spørgsmål?

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål